Victron zonnepanelen, omvormers en accu’s

Camperaars houden van vrijheid. Zonnepanelen kunnen daaraan bijdragen, omdat uw camper met zonnepanelen nooit meer aan een stroompaal hoeft. Victron is een vertrouwd Nederlands A-merk, bekend van hun zonnepanelen, omvormers, acculaders en accu’s. Als Victron dealer leveren wij een breed scala aan producten ten bate van stroomvoorzieningen, zoals AMG en gel accu, omvormers en solar pakketten. Bent u op zoek naar Victron zonnepanelen? Wij helpen u graag.

Victron zonnepanelen

De zonnepanelen van Victron leveren uitzonderlijke prestaties bij weinig licht en hebben 25 jaar vermogens- en prestatiegarantie. Het stevige aluminiumframe van Victron zonnepanelen zorgt voor een eenvoudige montage op het dak. Het geharde glas is van zeer hoge kwaliteit.

Accu’s

Naast de traditionele accu's hebben we in ons assortiment ook de Power Extreme accu's, zoals de lichtgewicht caravan mover accu en de nieuwste LifePo4 camper accu met bluetooth. Deze accu's kunnen geheel ontladen worden, waardoor u de maximale capaciteit van de accu kunt gebruiken. Deze accu’s zijn stukken lichter dan loodaccu's, vele malen krachtiger en geheel onderhoudsvrij.

Meer informatie?

Heeft u behoefte aan meer informatie over Victron zonnepanelen, omvormers of accu’s voor uw camper of caravan? U kunt ons eenvoudig bereiken via het online contactformulier of door te bellen naar 0115 566 200.