Over ons

IDP Inbouwspecialisten is in 1995 gestart als mobiel inbouwstation voor communicatie– en data apparatuur. Wij hadden één servicewagen en waren werkzaam door geheel Nederland. Sinds 2003 heeft IDP Inbouwspecialisten een eigen locatie  in Terneuzen aan de Ambachtstraat 35 op industrieterrein ‘Handelspoort’.

Inbouw en ombouw

Sinds 2003 plaatsen we aluminium bedrijfswagen inrichtingen en bouwen we laadruimtes om tot een mobiele werkplaats. Tevens leveren we voor campers en caravans onder andere E&P levelsysteem oplossingen, zonnepanelen, satelliet-antennes en dak-airco’s. Met Solide Campers bouwen we bedrijfswagens om tot luxe camper-vans!

Maatwerk en garantie

We onderscheiden ons in de markt door maatwerk te leveren en een hoogwaardige montage van de producten te bieden. We streven naar de laagst mogelijke TCO (total cost of ownership). Mede door onze jarenlange relatie met tal van leveranciers bent u verzekerd van de beste service en garantie. Wij werken regionaal en bouwen graag aan een goede relatie met onze klanten op basis van wederzijds vertrouwen. Standaard geven wij 5 jaar garantie op al onze montage werkzaamheden. Welke wensen u ook heeft: wij doen het met liefde voor het vak en respect voor uw voertuig.