Camper levelsysteem

Waarschijnlijk herkent u dit wel: u heeft een mooie plek gevonden voor uw camper, maar hij staat scheef en blokken en plankjes zijn niet voldoende. Wanneer u met behulp van een krik eindelijk uw camper waterpas heeft gekregen, ervaart u hetzelfde probleem bij uw volgende bestemming. Zonde van uw tijd! Een camper levelsysteem zorgt ervoor dat uw camper of caravan niet meer scheef staat.

Levelsysteem van E&P Hydraulics

Minder gedoe en meer comfort: dat bereikt u met een camper levelsysteem. E&P Hydraulics levert professionele levelsysteem oplossingen voor zowel campers als caravans. Met één druk op de knop staat uw camper of caravan met behulp van een levelsysteem waterpas. In een handomdraai bent u ook weer op weg naar uw volgende bestemming. IDP Inbouwspecialisten helpt u graag bij het monteren van uw camper levelsysteem.

Intelligente besturingselektronica

Het levelsysteem voor uw camper van E&P Hydraulics heeft intelligente besturingselektronica, dat ervoor zorgt dat het gewicht van de camper altijd over meerdere steunen tegelijk wordt verdeeld. Zo zijn er geen torsiekrachten meer die ernstige schade kunnen veroorzaken. De standaardset van E&P Hydraulics bestaat uit vier steunen die ieder twee ton kunnen heffen. Dit is voor de meeste campers op de markt meer dan voldoende.

De voordelen van ons camper levelsysteem

Het levelsysteem van E&P Hydraulics heeft een aantal voordelen:
-    Uw camper staat horizontaal in minder dan twee minuten.
-    Het levelsysteem zorgt voor een stabiele en veilige stand.
-    Het systeem is geschikt voor campers van 3,5 ton tot 22 ton.
-    Uw camper stabiliseert automatisch met een druk op de knop.
-    Het camper levelsysteem kan worden geïntegreerd in de bestaande luchtvering. 

Meer informatie

Heeft u interesse in een levelsysteem voor uw camper of caravan? Neem dan contact met ons op. U kunt ons eenvoudig bereiken via het online contactformulier of door te bellen naar 0115 566 200.