Dometic Camper accessoires

Dometic staat al ruim 40 jaar garant voor een zorgeloze kampeerervaring en is marktleider op het gebied van koelkasten. Miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken de accessoires van Dometic. Bij Dometic weten ze als geen ander dat u het beste van twee werelden verdient: de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt én in comfort leven.  Voor alle camper accessoires van Dometic bent u bij IDP Inbouwspecialisten aan het juiste adres. Wij leveren uw Dometic accessoires inclusief vakkundige montage. Denk hierbij aan dak airconditioning en koelkasten, maar ook aan andere Dometic accessoires, vervangende onderdelen en reparatie.

Reparatie van Dometic accessoires

Naast het leveren van Dometic accessoires, repareren wij ook uw onderdelen. IDP Inbouwspecialisten helpt u graag met reparatie van onder andere kapotte airconditioning, koelkast, raamdecoratie, parkeersensoren en achteruitrijdcamera.

Over IDP

IDP staat voor inbouw door professionals. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren van comfort verhogende producten in auto’s, bedrijfswagens, campers en caravans. Wij werken veel met accessoires van Dometic en helpen u graag met het inbouwen van uw Dometic airconditioning of  koelkast. 

Meer informatie?

Heeft u behoefte aan meer informatie over Dometic accessoires voor uw camper of caravan? U kunt ons eenvoudig bereiken via het online contactformulier of door te bellen naar 0115 566 200.