Bedrijfswagen verlichting

Een goede zichtbaarheid van uw voertuig is zeer belangrijk. Om die reden leveren wij bedrijfswagen verlichting in diverse uitvoeringen. Zo leveren we lichtbalken in diverse voertuigen en afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden ook draailampen, flitslampen, LED lampen of een combinatie hiervan.

Zichtbaarheid

Voor de wettelijk voorgeschreven 360 graden zichtbaarheidsregel kunnen wij in plaats van een lichtbalk ook een enkele oranje zwaailamp, gecombineerd met LED flitsers voor en achter of uw bedrijfswagen geplaatst worden.

Verlichting van de laad- en werkruimte

Bedrijfswagens zijn vaak standaard voorzien van binnenverlichting. Vaak geeft de binnenverlichting echter te weinig licht. Met bedrijfswagen verlichting van IDP Inbouwspecialisten werkt u efficiënter en comfortabeler. Wij verzorgen graag de verlichting van uw laadruimte of tot mobiele werkplaats omgebouwde laadruimte, bijvoorbeeld met LED verlichting, TL armaturen op 12 volt of in combinatie met een omvormer op 220 volt. 

Werklampen monteren

Voor een beter zicht bij het achteruitrijden of bij werkzaamheden achter uw bedrijfswagen, kunnen wij ook werklampen achterop uw wagen monteren. Wilt u meer informatie over de inbouw van bedrijfswagen verlichting door IDP Inbouwspecialisten? Neem dan contact met ons op. U kunt ons eenvoudig bereiken via het online contactformulier of door te bellen naar 0115 566 200.