Stinger laser en radardetectie

IDP Inbouwspecialisten helpt u graag bij het zo aangenaam mogelijk maken van uw tijd op de weg. Stinger is de naam voor superieure waarschuwingselektronica om de serieuze automobilist optimaal te laten genieten van de luxe van relaxed rijden en biedt 2 systemen aan, die aangevuld kunnen worden met laser detectie en andere modules, afhankelijk van uw wensen.

De card: legaal en beter dan een radar detector

De Stinger card is stijlvol, vooruitstrevend en dankzij de afmetingen van een credit card zelfs in uw portemonnee op te bergen. Maar bovenal een echte Stinger. Met onder meer laser alarmering, het legendarische lasershield, flexibel toepasbare radar alarmering voor daar waar toegestaan, trajectcontrole alarmering, spotlist alarmering en safety signals.

Stinger VIP: het beste ooit gemaakt

Een betere heeft Stinger nog nooit gemaakt. Credit-card formaat. Dun. Bedieningsgemak voor beginners. Geavanceerde settings voor nerds. Maar vooral: prestaties waar we trots op zijn. Heeft onlangs nog de meest gerenommeerde test ter wereld gewonnen: “Eerste in bescherming tegen radar en laser.”

Laser HD

Bij Stinger vinden het ze geen probleem om te investeren in riskante ideeën. Het is de enige manier die ze kennen om de grenzen van het onmogelijke te verplaatsen. Neem Stinger Laser Fiber. Met als doel om hun Laser Transmitters nog minder zichtbaar te maken hebben ze de kleinste laser bescherming ooit ontworpen. En zijn HD kracht beschermt tegen zelfs de meest moderne laserguns.

Stinger card

Heeft u interesse in een Stinger card, Stinger VIP of Laser HD? Neem dan contact met ons op.U kunt ons eenvoudig bereiken via het online contactformulier of door te bellen naar 0115 566 200.