Dakdragers monteren

Wilt u dakdragers laten monteren? AluRack is een aerodynamisch aluminium dakdraagsysteem van Prime Design dat past op de meeste bedrijfswagens. Dakdragers van AluRack staan garant voor efficiëntie en veiligheid bij uw dagelijkse beroepsactiviteit. Een AluRack dakdrager wordt aangepast aan het bestaande dakontwerp, waardoor uw bedrijfswagen een dynamische look krijgt.

AluRack en ErgoRack dakdragers

Naast AluRack dakdragers van Prime Design monteren wij ook ErgoRack dakdragers. ErgoRack is een unieke methode om ladders op bedrijfsvoertuigen te laden. Doordat ieder voertuig een maximale belasting heeft die u op zijn dak kunt plaatsen, is het belangrijk dat de dakdrager zo light mogelijk is. ErgoRack dakdragers zijn ontwikkeld met de Light Aluminium-tecnologie, waardoor u meer gewicht op het dak kunt zetten zonder de limiet te overschrijden.

Meer informatie?

RVS, poeder coated of aluminium imperiaal kan geleverd worden in elke gewenste maatvoering, kleur en afwerking. We hebben contacten met meerdere leveranciers om het assortiment zo groot mogelijk te maken en te kunnen voldoen aan uw wensen. Ook voor RVS side en bull bars ter bescherming en of verfraaiing van uw auto kunt u hier terecht. Heeft u behoefte aan meer informatie over het monteren van dakdragers op uw bedrijfswagen? U kunt ons eenvoudig bereiken via het online contactformulier of door te bellen naar 0115 566 200.