Bedrijfswagen beveiligingssysteem

High tech alarmsystemen

High Tech alarmsystemen zorgen voor de beveiliging van uw bedrijfswagen. Onderstaande door ons gevoerde merken zijn van topkwaliteit en worden volgens strenge richtlijnen vakkundig gemonteerd in uw bedrijfswagen. De systemen voldoen aan de KIWA/SCM norm en/of eisen van de verzekeringsmaatschappij. Onze voertuigvolgsystemen worden ondersteund door meldkamers: niet alleen in Zeeland of Nederland maar door heel Europa.

DEFA DVS90

Door ultramoderne technologie, de hoogste kwaliteitsnormen, voortdurende controle tijdens het productieproces en niet in de laatste plaats door perfect design, is DEFA een van de belangrijkste fabrikanten van autoalarmsystemen in Europa. Het DEFA DVS90 alarm is momenteel één van de modernste SCM alarmen die er bestaan. Het DEFA DVS90 alarm combineert vijf SCM alarmsystemen in één systeem. Hierdoor is het alarm geschikt voor ieder automerk en iedere bedrijfswagen.

Faringwell

Voertuigvolgsysteem werkend met GPS ontvanger en een GSM module. Met behulp van de GPS informatie kan worden bepaald waar het voertuig zich bevindt. Via de GSM module van het Faringwell beveiligingssysteem kan deze positie worden opgevraagd. Een alarm centrale neemt vervolgens contact op met de plaatselijke autoriteiten en verzorgt het terughalen van het voertuig.

BearLock® mechanische beveiliging

BearLock® staat voor volledig geïntegreerde anti-diefstal autosloten. Het door BearLock® ontwikkelde en geproduceerde versnellingsbakslot, is een eenvoudige en revolutionaire, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. Bearlock® is geclassificeerd en gecertificeerd in de VbV/scm-klasse voor mechanische protectie: VbV/scm-MP 03.

Raamrasters en extra sloten

Anti-inbraak raamrasters beschermen niet alleen uw ramen tegen vallende lading of losse goederen, maar voorkomen daarnaast ook inbraken. Uw bedrijfswagen is een rijdend visitekaartje, maar op de nieuwsgierige medemens zit u niet te wachten. Raamrasters geven u wel uw uitzicht naar achteren maar geven geen inkijk van buiten. Voor zwaardere beveiliging aan de zij- en achterkant monteren we desgewenst zwaar uitgevoerde sloten.

Meer informatie?

Heeft u behoefte aan meer informatie over één van onze beveiligingssystemen voor uw bedrijfswagen? U kunt ons eenvoudig bereiken via het online contactformulier of door te bellen naar 0115 566 200.