Camper beveiliging

Een inbraak in een camper heeft vaak grote impact. Om die reden is het goed om aandacht te besteden aan de inbouw van beveiliging in uw camper, om de kans op inbraak te verkleinen. IDP Inbouwspecialisten helpt u graag met camper beveiliging.

High tech alarmsystemen

High Tech alarmsystemen zorgen voor de beveiliging van uw camper of caravan. Onderstaande door ons gevoerde merken zijn van topkwaliteit en worden volgens strenge richtlijnen vakkundig gemonteerd in uw bedrijfswagen. De systemen voldoen aan de KIWA/SCM norm en/of eisen van de verzekeringsmaatschappij. Onze voertuigvolgsystemen worden ondersteund door meldkamers: niet alleen in Zeeland of Nederland maar door heel Europa. Bent u op zoek naar een alarmsysteem voor de beveiliging van uw camper? Wij helpen u graag.

DEFA DVS90

Door ultramoderne technologie, de hoogste kwaliteitsnormen, voortdurende controle tijdens het productieproces en niet in de laatste plaats door perfect design, is DEFA een van de belangrijkste fabrikanten van autoalarmsystemen in Europa. Het DEFA DVS90 alarm is momenteel één van de modernste SCM alarmen die er bestaan. Het DEFA DVS90 alarm combineert vijf SCM alarmsystemen in één systeem. Hierdoor is het alarm geschikt voor ieder automerk en iedere camper of caravan.

Faringwell

Voertuigvolgsysteem werkend met GPS ontvanger en een GSM module. Met behulp van de GPS informatie kan worden bepaald waar de camper of caravan zich bevindt. Via de GSM module van het Faringwell beveiligingssysteem kan deze positie worden opgevraagd. Een alarm centrale neemt vervolgens contact op met de plaatselijke autoriteiten en verzorgt het terughalen van het voertuig.

BearLock® mechanische beveiliging

BearLock® staat voor volledig geïntegreerde anti-diefstal autosloten. Het door BearLock ontwikkelde en geproduceerde versnellingsbakslot, is een eenvoudige en revolutionaire, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen of uw camper te beveiligen. Bearlock is geclassificeerd en gecertificeerd in de VbV/scm-klasse voor mechanische protectie: VbV/scm-MP 03.

Beveiliging met extra sloten

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw camper, auto of truck te beveiligen. U kunt denken aan een standaard alarmsysteem, uit te breiden met extra binnen- en/of buitensloten of een eenvoudig te plaatsen Trigas alarmsysteem dat u wekt bij het gebruik van bijvoorbeeld narcose gas.

Meer informatie over camper beveiliging?

Heeft u behoefte aan meer informatie over één van onze beveiligingssystemen voor uw camper of caravan? U kunt ons eenvoudig bereiken via het online contactformulier of door te bellen naar 0115 566 200.