Luchtvering inbouwen

IDP Inbouwspecialisten levert hulp luchtveersystemen en versterkte schroefveren van VB Airsuspension. Hierdoor ligt uw bedrijfswagen of camper beter op de weg en is deze minder gevoelig voor zijwind. Wilt u luchtvering laten inbouwen? Wij helpen u graag.

Luchtvering van VB Airsuspension

Wij monteren luchtveringsystemen op vrijwel alle merken bedrijfswagens, zowel nieuw als gebruikt. Luchtvering zorgt voor een betere wegligging en meer comfort. Ook vermindert de inbouw van luchtvering de kans op vervoerschade aan schokgevoelige goederen.

Schroefveren

Hulpluchtvering biedt de mogelijkheid om een veerprobleem zelf te reguleren. Bij bladgeveerde voertuigen monteren we tussen het chassis en de achteras een luchtbalg. Bij schroefgeveerde voertuigen wordt in de schroefveer een luchtbalg gemonteerd. Door de druk in de luchtbalgen te variëren, is het mogelijk om de rijhoogte zelf te regelen.

Meer informatie?

Heeft u behoefte aan meer informatie over het inbouwen van luchtvering in uw bedrijfswagen? U kunt ons eenvoudig bereiken via het online contactformulier of door te bellen naar 0115 566 200.