** Deze pagina is het beste te zien in Firefox **

Tekstgrootte

Camper & Caravan

Passend advies ? Vul uw gegevens in op ons contact formulier !

 

Camerasystemen

Achterzicht cameracamera

Achteruitrijden/ inparkeren met voertuig waarbij geen goed zicht is op het voertuig of omgeving is lastig. De kans op ongelukken is groot omdat de chauffeur niet kan zien wat er achter de wagen gebeurt. Schades als gevolg van achteruitrijden blijft een onderschatte kostenpost. De angst van menig chauffeur om iemand of iets over het hoofd te zien bij het achteruit rijden is niet voor niets. Dat zicht heeft u wel met een camerasysteem.
U voorkomt er niet alleen ongevallen mee, maar ook dat paaltje ontwijkt u zonder problemen.

monitor cam

 

 

 

 

Levelsysteem E & P Hydraulic

EP Hydraulic aangProfessioneel levelsysteem oplossingen voor camper en caravan. Met 1 druk op de knop staat uw voertuig horizontaal en binnen een handomdraai bent u ook weer op weg naar uw volgende bestemming.

 

 

 

Beveiling - Camper-alarm en voertuigvolgsystemen

i defa car introHigh Tech alarm systemen zorgen voor de beveiliging van uw bezit. Onderstaande door ons gevoerde merken zijn van topkwaliteit en worden volgens strenge richtlijnen vakkundig gemonteerd
De systemen voldoen aan de KIWA/SCM norm en/of eisen van de verzekeringsmaatschappij. Onze voertuigvolgsystemen worden ondersteund door meldkamers niet alleen in Zeeland of Nederland maar door heel Europa.
 

Beveiliging Defa DVS 90 , can alarm
i defa security

Door ultramoderne technologie, de hoogste kwaliteitsnormen, voortdurende controle tijdens het productieproces en niet in de laatste plaats door perfect design, is DEFA een van de belangrijkste fabrikanten van autoalarmsystemen in Europa.

Beveiliging Bearlock mechanische beveiliging
logo bearlock 01

BearLock® staat voor -volledig geïntegreerde- anti-diefstal- autosloten. Het door BearLock ontwikkeld en geproduceerd versnellingsbakslot, is een eenvoudige en revolutionaire, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. Bearlock is geclassificeerd en gecertificeerd in de VbV/scm-klasse voor mechanische protectie: VbV/scm-MP 03.
 

 

Beveiliging Gas alarm extra sloten
gas alarm

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw camper of truck te beveiligen. U kunt denken aan standaard alarmsysteem uit te breiden met extra binnen- en/of buitensloten of een eenvoudig te plaatsen TriGasAlarm systeem dat u wekt bij het gebruik van bijv narcose gas.

 Dometic Camper accessoiresDak airco Freshjet 2200

Voor levering inclusief vakkundige montage van het zeer uitgebreide leveringsprogramma van Waeco/ Dometic bent u bij ons aan het juiste adres zoals bijv dak airco's. Maar ook natuurlijk voor alle overige accessoires , vervangende onderdelen of reparatie. 

 

 

Victron zonnepanelen, omvormers & accu’ssolarpakket

Als Victron dealer leveren wij een breeds scala aan produkten tbv stroomvoorzieningen zoals AMG en Gel Accu, omvormers en Solar pakketten

 

 

 

Powerextreme accu X30Naast de traditionele accu's hebben we in ons assortiment de Power Extreme accu's Zoals de lichtgewicht caravan mover accu en de nieuwste LifePo4 camper accu met bluetooth. Deze accu's kunnen geheel ontladen worden waardoor u de maximale capaciteit van de accu kunt gebruiken. Zijn stukken lichter dan loodaccu's, vele malen krachtiger en geheel onderhoudsvrij


 
Ledverlichting

Led verlichting liggendDiverse ledverlichting naar voorkeur en mogelijkheden.

 

 

 

VB-LuchtveringVB Airsuspension

Luchtvering of hulpluchtvering is een belangrijk aspect voor de stabiliteit  en comfort van uw camper. U kunt bij ons terecht voor een eenvoudig versterkte schroefveer tot een volledige luchtvering.


 
Centraal stofzuig systeemcentraal stofzuigsysteem

Het SystemCube centraal stofzuigsysteem wordt gemonteerd op een vaste plaats in de camper. Het compacte systeem rekent af met stofmijt, schimmels en bacteriën door de opgezogen lucht gefilterd naar buiten af te voeren. Met zijn tot 9 meter lengte uitrekbare slang kunt moeiteloos zowel voorin al achterin het voertuig in de kleinste hoekjes komen.

 

 


 
Satelliet systeem en Led TVsateliet1

U kunt bij ons terecht voor diverse uitvoeringen Flat screen Led  TV i.c.m. met satelliet antenne

 

 

 

 

E-4motions elektrische vouwfietsvouwfiets

We leveren E-4motion vouwbare elektrische fietsen, zoals oa. de Maxi en maxi de Luxe. Samen met de 6 versnellingen leveren de e-4motion modellen ruim voldoende mogelijkheden om de juist ondersteuning te vinden en zijn voor de gehele Europese Unie goedgekeurd voor gebruik op de weg als fiets.

Memo Europe Busbiker fietsendrager

fietsendragerGeen vouwfiets ? We leveren ook fietsendragers voor camper en Buscamper
Bijv. : VAN-Star wegdraaibare fietsendrager voor Buscamper  De drager wordt op het chassis van de Buscamper gemonteerd en niet op de scharnieren van de achterdeuren. Ideaal voor e-bikes;

 AdresIDP Inbouwspecialisten

Ambachtsstraat 35
4538 AV Terneuzen
Tel Nr.: 0115-566200
E-mail: info@idpinbouwspecialisten.nl

Algemene voorwaarden